Logosmall

Liefde Brouwerij

Liefde. Liefde voor bier. Liefde voor speciaal bier. Daar staat brouwerij Liefde voor. Bier waar zoveel liefde inzit, dat het je het hoort en voelt bruisen. Bij elke slok ervaar je meer liefde, en dat is toch het mooiste wat er is.

Brouwerij Liefde is op 1 september 2011 door mij opgericht met als missie “Antoinette’s thuisbieren verkrijgbaar maken voor iedereen, zodat ze de liefde voor haar bieren kan delen met velen.“. En die thuisbieren zijn blonde bieren waarin de hopsmaken het feestje in de mond geven en donkere bieren waarin de moutsmaken zoals rook, drop, chocolade de hoofdrol mogen spelen.

Meestal met europese hoppen gemaakt en niet al te extreem in de uitvoering. Zoals de blonde Intense Liefde die hoppig is maar dan verfijnd, het zware donkere Stoute Liefde dat naast de chocoladesmaak ook nog een hintje drop heeft en verraderlijk makkelijk doordrinkt en de “Ware Liefde” die met zijn 10% in de categorie Gerste Wijn (Barley Wine) valt en moutig en hoppig is.

En dan komt op termijn ook nog het rookbier dat door vrienden het “BBQ biertje” genoemd wordt, omdat iedereen hem zo lekker vindt wegdrinken. Bij al mijn bieren heeft de gist een begeleidende rol en wordt deze op lage temperaturen vergist. Op die manier komen juist alle andere smaken goed tot hun recht.

Lees meer

Sorteer op:
Geen producten gevonden...